Praktische informatie
over onze activiteiten

Aanmelding

Onze verantwoordelijke is ten laatste vijf minuten voor het afgesproken beginuur aanwezig.

Aanbevolen kledij

Comfortabele (buiten)sportkleding en stevige sportschoenen, die vuil en nat mogen worden. Stem de kleding goed af op de weersvoorspellingen. Voor onze klimactiviteiten: een shirt met lange mouwen, een short of een broek met lange pijpen. Rokjes en klimgordels zijn een moeilijke combinatie.

Waardevolle voorwerpen

Bosk bv kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verdwenen of verloren voorwerpen. We raden aan om waardevolle voorwerpen thuis te laten of in bewaring te geven bij de groepsverantwoordelijke.

Versnaperingen en picknick

In onze activiteiten zijn versnaperingen niet inbegrepen, tenzij anders afgesproken. Een eigen picknick of versnapering meebrengen is natuurlijk mogelijk. We eten in open lucht. Bij regenweer is het mogelijk om te schuilen onder een groot afdak. We vragen om geen afval achter te laten. Er zijn vuilnisbakken op het domein.

Aansprakelijkheid

Bij minderjarige deelnemers blijft de volwassen groepsverantwoordelijke tijdens de activiteit verantwoordelijk voor de tucht en motivatie van de deelnemers. We nodigen alle begeleiders van de groep uit om actief deel te nemen aan de activiteiten.

Bosk bv beschikt over een aansprakelijkheidsverzekering maar staat niet in voor de persoonlijke ongevallenverzekering van de deelnemers en die van de aansprakelijkheid tussen deelnemers onderling. Bosk bv gaat ervan uit dat de klant dergelijke verzekering voor de deelnemers afsluit indien dat vereist is of hij/zij dat nodig acht.